​Tilbygning

Lad os realisere dine drømme

Støbning af fundament til tilbygning

Hos EK Multiservice har vi mange års erfaring inden for tilbygninger. Med stærke kompetencer kan vi varetage enhver opgave, uanset omfanget. Vi arbejder hurtigt og effektivt, uden at gå på kompromis med kvaliteten i resultaterne. Vores dygtige fagfolk dækker hele Midtjylland, herunder blandt andet i byerne Aarhus, Hammel, Skanderborg og Silkeborg.

Vi tilbyder en række forskellige fundamenter til din tilbygning, herunder eksempelvis:

  • Punktfundament
  • Stribefundament
  • Terrændækket

Når vi står for at levere en støbning af fundamentet til din tilbygning, så tilbyder vi en skræddersyet løsning, der matcher dine unikke behov og ønsker. For os er det vigtigt, at du modtager et færdigt resultat, som du er glad og tilfreds med. Uanset om du ønsker hjælp til din tilbygning eller kloakarbejde, så er vi sikker på, at vi er den rette til opgaven.

Fokus på kvaliteten

Selvom fundamentet er usynligt, så er det den vigtigste konstruktion til en tilbygning. Fundamentet er det, som skal kunne bære og stabilisere din nye tilbygning. Derfor sørger vi for at levere et kvalitetsresultat, som holder i mange år frem.

Vi anbefaler, at du vælger vores professionelle fagfolk til opgaven. Vi sikrer, at fundamentet bliver udført korrekt ned til mindste detalje, så du undgår at tilbygningen tager skade eller styrter sammen. Det er vores mål, at du bliver 100 % tilfreds med vores samarbejde og færdige resultat.

Få et uforpligtende tilbud i dag

Skal vi hjælpe med din tilbygning? Tøv ikke med at kontakte os i dag. Vi står klar med professionel vejledning fra A-Z. Hos os er du i trygge hænder gennem hele processen. Vi skræddersyr et uforpligtende tilbud til en konkurrencedygtig pris, der imødekommer dine forventninger.

Kontakt os på telefon 21 75 79 06, eller send en mail til ekmultiservice@koppitz.dk. Du er også velkommen til at udfylde vores kontaktformular her på hjemmesiden. Vi glæder os til at høre fra dig.

Få dit tilbud her

Beskriv kort din opgave. Vi vender tilbage med et uforpligtende tilbud indenfor ​48 timer.

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

✓ Høj kvalitet og daglig arbejdsglæde

✓ Vores kunders ønsker er altid i fokus

✓ Et alsidigt team med mange kompetencer

​Hør hvad vores kunder siger!

Anmeldelser fra Facebook

travel_2

Iben Skovlund Ludvigsen

Top service og en mand som 100% ved hvad han laver! ​Vil klart anbefale EK multiservice til alle.

Vi har fem udekørende medarbejdere, der alle har hænderne rigtigt skruet på – og en deltidskontorassistent, som kan finde ud af alt bag et skrivebord.

CVR: 41246553

EK Multiservice ApS

Farrevej 52 8450 Hammel