Kompetent renovering af kloak

Regn og slid udfordrer din kloak

Der er mange gode grunde til at få hjælp til inspektion og renovering af kloak. Det regner mere, og det er ikke sikkert, at din eksisterende kloak har kapacitet til de øgede vandmængder.

Har du ikke rottespærre, kan du få uønskede gæster i kloakken – og er den monteret forkert, kan kloakken stoppe til.

Er din kloak af ældre dato, kan den have skader og dermed ikke fungere. Når kloakken står af, kan du helt bogstaveligt komme til at stå med fødderne i vand. EK Multiservice hjælper gerne med renovering af kloak i Hadsten, Hammel, Galten, Favrskov og omegn.

Renovering af kloak behøver ikke vælte budgettet

Kloakken består af alle rør og brønde under og omkring dit hus. Udover at lede spildevand væk, tager kloakken i mange tilfælde også mod regnvand og leder det væk fra dit hjem. Det er mere relevant end nogensinde at værne om kloakken, og en renovering af kloak behøver ikke altid indebære, at haven skal graves op. Der er andre, billigere løsninger.

En af dem er strømpeforing, hvor man ganske enkelt skaber et nyt rør inde i det gamle. Hvis der ikke skal lægges større rør, men dine kloakrør blot har skader, er det en metode, der sparer dig mange ærgrelser og udgifter.

Indhent et tilbud på kloakrenovering

Vi vil meget gerne rådgive dig om, hvad du har brug for. Du er velkommen til at skrive eller ringe og få en snak – så snart vi har hørt mere om din opgave, udarbejder vi et uforpligtende tilbud på det stykke arbejde, der skal udføres.

Få dit tilbud her

Beskriv kort din opgave. Vi vender tilbage med et uforpligtende tilbud indenfor ​48 timer.

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

✓ Høj kvalitet og daglig arbejdsglæde

✓ Vores kunders ønsker er altid i fokus

✓ Et alsidigt team med mange kompetencer

​Hør hvad vores kunder siger!

Anmeldelser fra Facebook

travel_2

Iben Skovlund Ludvigsen

Top service og en mand som 100% ved hvad han laver! ​Vil klart anbefale EK multiservice til alle.

Vi har fem udekørende medarbejdere, der alle har hænderne rigtigt skruet på – og en deltidskontorassistent, som kan finde ud af alt bag et skrivebord.

CVR: 41246553

EK Multiservice ApS

Farrevej 52 8450 Hammel