Kloakseparering af regnvand og husspildevand

Skal du have etableret kloakseparering af regnvand og husspildevand? Så kan vi hjælpe dig. Hos EK Multiservice har vi stor erfaring med separatkloakering og anden kloakering. Vi laver kloakarbejde for private og erhverv i blandt andet Hammel, Hadsten, Galten og Favrskov samt mange andre steder.

Kloakering ved nybyggeri og ældre byggeri

Klimaforandringer, befolkningstilvækst og gamle kloakrør er en dårlig kombination. Derfor har de fleste kommuner enten etableret separatkloakering eller er i gang med det. Formålet er at lede nedbør ud i et separat kloaknet.

Der er flere muligheder, hvis kloaksystemet skal deles op i det område, hvor dit hus ligger. Den ene kan være at etablere en faskine, og den anden er separering af kloak, således at regnvand og husspildevand bliver adskilt.

Vi udfører alle former for kloakering og kloakseparering ved nybyggeri og ældre byggeri, og vi er også klar til at hjælpe dig. Vi lægger vægt på både kvalitet og service, og det sker altid med fokus på at opfylde kundernes ønsker og behov.

Hvad koster separatkloakering?

Du kan også spørge: Hvad koster kloakering? Vores priser for separatkloakering ligger næsten på niveau med almindelig kloakering. Vi skal ikke ind i huset, men der skal graves nye kloakrør ned, og her afhænger prisen af, hvor dybt vi skal ned. Dernæst afhænger prisen af antallet af meter.

Kontakt os for at få et tilbud på kloakseparering

Du er meget er velkommen til at høre mere om separering af regnvand og husspildevand, og vi udarbejder gerne et uforpligtende tilbud med en god pris for kloakseparering. Du kan ringe på telefon 21 75 79 06 for at høre nærmere, eller du kan skrive til os på e-mail ekmultiservice@koppitz.dk.

Få dit tilbud her

Beskriv kort din opgave. Vi vender tilbage med et uforpligtende tilbud indenfor ​48 timer.

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

✓ Høj kvalitet og daglig arbejdsglæde

✓ Vores kunders ønsker er altid i fokus

✓ Et alsidigt team med mange kompetencer

​Hør hvad vores kunder siger!

Anmeldelser fra Facebook

travel_2

Iben Skovlund Ludvigsen

Top service og en mand som 100% ved hvad han laver! ​Vil klart anbefale EK multiservice til alle.

Vi har fem udekørende medarbejdere, der alle har hænderne rigtigt skruet på – og en deltidskontorassistent, som kan finde ud af alt bag et skrivebord.

CVR: 41246553

EK Multiservice ApS

Farrevej 52 8450 Hammel