Kloakseparering

Separering af regnvand og husspildevand​

Eksperter i kloakseparering

Hos EK Multiservice kan vi varetage alle former for kloakseparering ved nybyggeri og ældre byggeri. Vi kan udføre kloakseparering i hele Midtjylland for både private og erhvervskunder. Om du bor i Aarhus, Hammel, Skanderborg eller Silkeborg - så står vi klar til at hjælpe dig.

Hvis du ønsker at dele dit kloaksystem op i det område, hvor din ejendom ligger, så rådgiver vi dig til den rigtige løsning. Vi kan etablere en regnvandsfaskine, eller udføre separering af kloak, så dit regnvand og husspildevand bliver adskilt. Formålet ved kloakseparering er at lede nedbør ud i et separat kloaknet.

Skræddersyede løsninger

Når du vælger os til din samarbejdspartner, er du sikret en kloakmester, der yder sit bedste hver gang. Vi tilbyder skræddersyede løsninger, så dine behov og ønsker opfyldes. Det er vores mål, at du bliver 100 % tilfreds med vores resultat. Derfor sørger vi for løbende at prioritere en åben dialog, så vi sammen skaber det bedste resultat.

Uanset hvilket projekt du står overfor, så er vi sikker på, at vi er den rette til opgaven. Vores eksperter har med sine mange års erfaring opbygget en ekspertise, der gør os i stand til at levere holdbare kvalitetsresultater. Vi kan hjælpe med alt kloakarbejde, så tøv ikke med at række ud til os

Få et uforpligtende tilbud på kloakseparering

Skal vi stå for din kloakseparering? Vi tilbyder professionel vejledning fra A-Z, så du rådgives til netop den løsning, der passer til dine ønsker. Vores fagfolk skræddersyr et tilbud til en konkurrencedygtig pris.

Kontakt os på telefon 21 75 79 06, eller send en mail til ekmultiservice@koppitz.dk. Du er velkommen til at udfylde vores kontaktformular her på vores hjemmeside. Vi glæder os til at stå for din kloakseparering.

Få dit tilbud her

Beskriv kort din opgave. Vi vender tilbage med et uforpligtende tilbud indenfor ​48 timer.

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

✓ Høj kvalitet og daglig arbejdsglæde

✓ Vores kunders ønsker er altid i fokus

✓ Et alsidigt team med mange kompetencer

​Hør hvad vores kunder siger!

Anmeldelser fra Facebook

travel_2

Iben Skovlund Ludvigsen

Top service og en mand som 100% ved hvad han laver! ​Vil klart anbefale EK multiservice til alle.

Vi har fem udekørende medarbejdere, der alle har hænderne rigtigt skruet på – og en deltidskontorassistent, som kan finde ud af alt bag et skrivebord.

CVR: 41246553

EK Multiservice ApS

Farrevej 52 8450 Hammel