Separering af spildevand og regnvand på din grund​

Vi gør vores bedste for at indfri dine ønsker

Skal du have etableret separering af spildevand og regnvand på din grund. Så lad os klare opgaven for dig. Hos EK Multiservice er vi autoriseret kloakmester, og tilbyder kloakseparering for private og erhverv i bl.a. Hammel, Hadsten, Favrskov og Galten samt mange andre steder.

Vi lægger vægt på at levere god service og høj kvalitet i vores kloakarbejde. Samtidig lægger vi vægt på den daglige arbejdsglæde. Derfor kan du forvente, at vi altid vil gøre vores bedste for at indfri dine ønsker og behov.

Kloakseparering som værn med stigende nedbør

Mange steder bliver kloaknettet overbelastet af de stigende regnmængder. Det kan medføre oversvømmelser i eller omkring boligen, men det kan også føre til overløb til søer, vandløb og kyster. Derfor kræver flere og flere kommuner separering af regnvand. Det betyder med andre ord, at regnvandet skal ledes væk via et separat kloaknet.

Vi anlægger gerne separering af regn og spildevand, men vi kan også etablere en regnvandsfaskine, hvis det er tilstrækkeligt. Såfremt kommunen har givet dig et påbud om at etablere separering af spildevand og regnvand, så kan du naturligvis ikke nøjes med en faskine.

Få mere at vide om separering af spildevand og regnvand

Kontakt os gerne, hvis du vil vide mere om kloakseparering. Vi kommer gerne med råd og vejledning i forhold til din aktuelle situation, herunder i forhold til et eventuelt påbud eller problem. Herefter kan vi fremsende et uforpligtende tilbud for separering af spildevand og regnvand.

Få dit tilbud her

Beskriv kort din opgave. Vi vender tilbage med et uforpligtende tilbud indenfor ​48 timer.

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

✓ Høj kvalitet og daglig arbejdsglæde

✓ Vores kunders ønsker er altid i fokus

✓ Et alsidigt team med mange kompetencer

​Hør hvad vores kunder siger!

Anmeldelser fra Facebook

travel_2

Iben Skovlund Ludvigsen

Top service og en mand som 100% ved hvad han laver! ​Vil klart anbefale EK multiservice til alle.

Vi har fem udekørende medarbejdere, der alle har hænderne rigtigt skruet på – og en deltidskontorassistent, som kan finde ud af alt bag et skrivebord.

CVR: 41246553

EK Multiservice ApS

Farrevej 52 8450 Hammel