Rottebekæmpelse: Montering af rottespærre​

Vi lægger vægt på både service og kvalitet

Overvejer du muligheden for montering af rottespærre? Så bør du tale med os. Hos EK Multiservice er vi autoriseret kloakmester, og vi har stor ekspertise med at montere rottespærrer i kloakstikledninger og regnvandsledninger med videre.

Vi servicerer kunder i bl.a. Hammel, Hadsten, Favrskov, Galten, Århus og mange andre steder. Vi lægger vægt på service, kvalitet og daglig arbejdsglæde. Derfor har vi altid fokus på kunderne, mens vi stræber efter at indfri deres ønsker og behov. 

Klappen forhindrer rotter i at trænge ind via kloakken

Der er mange måder at bekæmpe rotter på, men når de først er væk, så skal man sikre sig, at de ikke kommer igen. Her kan montering af rottespærre være en god løsning. Klappen forhindrer rotter i at trænge ind gennem kloakstikledningen, men sikrer samtidig, at eventuelle rotter altid kan komme ud.

Rottespærren skal installeres af en autoriseret kloakmester, og den kræver en årlig inspektion, hvis den skal opretholde sin forebyggende effekt. Vores alsidige og dygtige team har mange kompetencer, og vi tilbyder både installation og service. Bemærk i øvrigt, at alle borgere har pligt til at anmelde rotter direkte til de kommunale myndigheder.

Få et tilbud på montering af rottespærre

Kontakt os gerne for at høre mere om forebyggende rottebekæmpelse og om vores priser. Vi tager gerne en snak om dine ønsker og behov, ligesom vi gerne giver råd og vejledning. Herefter kan vi beregne et uforpligtende tilbud med en fair pris for montering af rottespærre.

Få dit tilbud her

Beskriv kort din opgave. Vi vender tilbage med et uforpligtende tilbud indenfor ​48 timer.

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

✓ Høj kvalitet og daglig arbejdsglæde

✓ Vores kunders ønsker er altid i fokus

✓ Et alsidigt team med mange kompetencer

​Hør hvad vores kunder siger!

Anmeldelser fra Facebook

travel_2

Iben Skovlund Ludvigsen

Top service og en mand som 100% ved hvad han laver! ​Vil klart anbefale EK multiservice til alle.

Vi har fem udekørende medarbejdere, der alle har hænderne rigtigt skruet på – og en deltidskontorassistent, som kan finde ud af alt bag et skrivebord.

CVR: 41246553

EK Multiservice ApS

Farrevej 52 8450 Hammel