Regnvandsfaskine til hus eller sommerhus

Vores dygtige team sikrer dig et ordentligt arbejde

Har du brug for en regnvandsfaskine? Så kan vi hjælpe dig. Hos EK Multiservice er vi autoriseret kloakmester, og vi har stor erfaring med at etablere faskiner ved huse og sommerhuse i bl.a. Hammel, Hadsten, Galten, Favrskov og mange andre steder.

Vi lægger vægt på både service og kvalitet, men også på den daglige arbejdsglæde. Derfor er vores kunder altid i fokus, mens vi stræber efter at indfri alle deres ønsker og behov. Og derfor har vi et alsidigt og dygtigt team, som besidder mange kompetencer. Det er din sikkerhed for et ordentligt arbejde.

Nedsæt risikoen for oversvømmelse med en regnvandsfaskine

En regnvandsfaskine er en alternativ løsning, hvis der ikke er kloak ved ens sommerhus eller hus, hvor der ikke er koblet op på offentlig kortledning af regnvandet.

Regnvandsfaskinen har et midlertidigt vanddepot, som er stort nok til først at absorbere og dernæst at dræne større vandmængder. Det afhjælper oversvømmelse af grunden ved for eksempel skybrud. Flere kommuner stiller i øvrigt krav om regnvandsfaskiner ved nybyggeri.

​Få et uforpligtende tilbud på etablering af en faskine

Kontakt os gerne for at høre mere om muligheden for en faskine. Vi kommer gerne ud for at få en snak, mens vi samtidig ser nærmere på din grund. Herefter kan vi udarbejde et uforpligtende tilbud på etablering af en regnvandsfaskine.​

Få dit tilbud her

Beskriv kort din opgave. Vi vender tilbage med et uforpligtende tilbud indenfor ​48 timer.

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

✓ Høj kvalitet og daglig arbejdsglæde

✓ Vores kunders ønsker er altid i fokus

✓ Et alsidigt team med mange kompetencer

​Hør hvad vores kunder siger!

Anmeldelser fra Facebook

travel_2

Iben Skovlund Ludvigsen

Top service og en mand som 100% ved hvad han laver! ​Vil klart anbefale EK multiservice til alle.

Vi har fem udekørende medarbejdere, der alle har hænderne rigtigt skruet på – og en deltidskontorassistent, som kan finde ud af alt bag et skrivebord.

CVR: 41246553

EK Multiservice ApS

Farrevej 52 8450 Hammel