Omfangsdræn beskytter mod fugt i kælder og fundament

Har du fugt i kælderen eller i fundamentet, og overvejer du at etablere et omfangsdræn? Så er du kommet til det rette sted. Hos EK Multiservice etablere vi dræn omkring huse, hvor der er fugt eller risiko for fugt i fundamentet og kælderen. Vi er autoriseret kloakmester, og vi kører ud til private og erhverv i blandt andet Hammel, Galten, Hadsten, Favrskov og omegn.

Vi lægger vægt på kvalitet og service i vores arbejde

Der kan være mange årsager til, at man pludselig har en fugtig kælder eller et fugtigt fundament. Det kan for eksempel være klimaforandringerne, som har ført til, at overfladevand eller grundvand løber mod huset. Det kan medføre omfattende skader på huset.

En af løsningerne er at etablere et omfangsdræn, især hvis der er tale om lerjord. Vi har stor ekspertise med opbygning af dræn, og vi lægger altid vægt på både kvalitet og service. Samtidig har vi altid fokus på at opfylde kundernes ønsker og behov.

Hvad koster et omfangsdræn?

Vores priser for et omfangsdræn afhænger blandt andet af jordforhold og dybde. Derfor er vi nødt til at kigge på opgaven for at få et overblik over opgaven. Vi giver naturligvis råd og vejledning i løbet af beslutningsprocessen.

Få et uforpligtende tilbud på en dræn omkring huset

Kontakt os gerne for at høre mere, hvis du oplever fugt i kælder, murværk eller trækonstruktioner med videre. Vi tager gerne en snak, og vi kommer gerne ud for at udarbejde et uforpligtende tilbud med en god pris for opbygning af en dræn. Du kan ringe på telefon 21 75 79 06 for at aftale nærmere, eller du kan skrive til e-mail ekmultiservice@koppitz.dk.​

Få dit tilbud her

Beskriv kort din opgave. Vi vender tilbage med et uforpligtende tilbud indenfor ​48 timer.

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

✓ Høj kvalitet og daglig arbejdsglæde

✓ Vores kunders ønsker er altid i fokus

✓ Et alsidigt team med mange kompetencer

​Hør hvad vores kunder siger!

Anmeldelser fra Facebook

travel_2

Iben Skovlund Ludvigsen

Top service og en mand som 100% ved hvad han laver! ​Vil klart anbefale EK multiservice til alle.

Vi har fem udekørende medarbejdere, der alle har hænderne rigtigt skruet på – og en deltidskontorassistent, som kan finde ud af alt bag et skrivebord.

CVR: 41246553

EK Multiservice ApS

Farrevej 52 8450 Hammel