Nedsivningsanlæg til huse og sommerhuse

Vi har stor erfaring med nedsivningsløsninger

Overvejer du at etablere et nedsivningsanlæg i dit hus eller sommerhus? Så lad os hjælpe dig. Hos EK Multiservice er vi autoriseret kloakmester. Vi har stor erfaring med nedsivningsløsninger, som vi etablerer i bl.a. Hammel, Hadsten, Favrskov og Galten samt mange andre steder.

Service og kvalitet er nøgleord hos os sammen med den daglige arbejdsglæde. Det betyder, at kunderne altid er i fokus, mens vi stræber efter at indfri deres ønsker og behov. Dertil kommer, at vores alsidige og dygtige team besidder mange kompetencer. Dermed kan du være sikker på et ordentligt arbejde.

Vi hjælper med forundersøgelse og ansøgning

Nedsivningsanlægget skal godkendes af din kommune, før vi starter, og når vi er færdige. Herefter retter kommunen din ejendom i BBR-registeret.

Hvad koster nedsivningsanlæg?

Vores priser for et nedsivningsanlæg afhænger af jordtype, grundvandsspejl og en række andre faktorer. Det kan volde problemer, hvis der er lerjord, men vi råder og vejleder dig igennem beslutningsprocessen. 

Du er velkommen til at kontakte os for at høre nærmere, og vi kommer gerne ud for at se nærmere på opgaven. Herefter kan vi sammensætte et uforpligtende tilbud med en god pris.

Få dit tilbud her

Beskriv kort din opgave. Vi vender tilbage med et uforpligtende tilbud indenfor ​48 timer.

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

✓ Høj kvalitet og daglig arbejdsglæde

✓ Vores kunders ønsker er altid i fokus

✓ Et alsidigt team med mange kompetencer

​Hør hvad vores kunder siger!

Anmeldelser fra Facebook

travel_2

Iben Skovlund Ludvigsen

Top service og en mand som 100% ved hvad han laver! ​Vil klart anbefale EK multiservice til alle.

Vi har fem udekørende medarbejdere, der alle har hænderne rigtigt skruet på – og en deltidskontorassistent, som kan finde ud af alt bag et skrivebord.

CVR: 41246553

EK Multiservice ApS

Farrevej 52 8450 Hammel