Brolægning, flisebelægning og andet belægningsarbejde

Er det blevet tid til en ny flisebelægning eller en anden form for brolægning? Så lad os hjælpe dig. Hos EK Multiservice udfører vi alle former for flisearbejde og andet belægningsarbejde. Det kan være alt fra en ny indkørsel eller terrasse til renovering af en gågade. Vi servicerer privat- og erhvervskunder i blandt andet Hammel, Galten, Faurskov og Hadsten samt adskillige andre steder.

Alt fra fortove og gågader til indkørsler og terrasser

Vi tilbyder belægning af alt fra fortove og gågader til indkørsler og terrasser. Vi lægger helt nye belægninger, men vi tilbyder også reparation og renovering af ældre belægninger.

Vi udfører brolægning af blandt andet:

  • Torve
  • Gågader
  • Terrasser
  • Gangstier
  • Indkørsler
  • Fortove ved ny-udstykninger
  • Anden flisebelægning.

Vi tilbyder lægning af fliser og alle andre belægningsmaterialer, og der er ingen grænse for, hvor stor eller lille en opgave kan være.

Hvad koster brolægning?

Vores priser for brolægning afhænger af materialer, bundforhold og en række andre faktorer. Dertil kommer jord og eventuelle gamle belægningsmaterialer, som skal fjernes og bortskaffes. Vi står naturligvis til rådighed med råd og vejning i valg af design, mønstre og materialer.

Få et uforpligtende tilbud på flisebelægning

Kontakt os gerne for at få en snak med en brolægger om dine ønsker og drømme. Vi kommer meget gerne ud for at kigge på opgaven og for at lave et uforpligtende tilbud med en god og billig pris for en flisebelægning eller lignende opgave. Du kan ringe på telefon 21 75 79 06 for at aftale det videre forløb. Du kan også skrive til e-mail ekmultiservice@koppitz.dk.

Få dit tilbud her

Beskriv kort din opgave. Vi vender tilbage med et uforpligtende tilbud indenfor ​48 timer.

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

✓ Høj kvalitet og daglig arbejdsglæde

✓ Vores kunders ønsker er altid i fokus

✓ Et alsidigt team med mange kompetencer

​Hør hvad vores kunder siger!

Anmeldelser fra Facebook

travel_2

Iben Skovlund Ludvigsen

Top service og en mand som 100% ved hvad han laver! ​Vil klart anbefale EK multiservice til alle.

Vi har fem udekørende medarbejdere, der alle har hænderne rigtigt skruet på – og en deltidskontorassistent, som kan finde ud af alt bag et skrivebord.

CVR: 41246553

EK Multiservice ApS

Farrevej 52 8450 Hammel