Farrevej 52 8450 Hammel
21 75 79 06

Autoriseret kloakmester
i Midtjylland

Søger du en erfaren kloakmester i Århus, Silkeborg, Randers eller måske Horsens? Så er du kommet til det helt rette sted.

Hos EK Multiservice finder du en autoriseret kloakmester med mange års erfaring, der kører ud til både private kunder og forskellige former for erhverv i hele Midtjylland.

Hvilket kloakarbejde håndterer vi?

Vi er et professionelt, kvalitetsbevidst og ikke mindst serviceminded entreprenør- og kloakfirma, der kan løse alt lige fra de meget komplekse opgaver til de mindre opgaver.

Vi kan blandt andet være behjælpelige med:

==

Separering af spildevand

==

Rotteskader

==

Rottesikring

==

TV-inspektion

Hvorfor skal du vælge os?

EK Multiservice er en faglig stærk og professionel virksomhed, der gennem et stærkt netværk og tværfagligt arbejde er i stand til at løfte en bred vifte af forskelligartede kloakopgaver.

Vi lægger stor vægt på vores kunders tilfredshed med vores arbejde, og derfor sætter vi også en ære i at udføre arbejde i højeste kvalitet samt at tilbyde vores kunder en god service.

Autoriseret kloakmester

Vi er en autoriseret kloakmester i Midtjylland, hvilket betyder, at vi kan løse enhver form for kloakarbejde til perfektion, så du er sikret et solidt og holdbart resultat. Fordi vi er en alsidig virksomhed, kan vi varetage alle aspekter af din opgave.

Typisk skal der for eksempel udføres gravearbejde i forbindelse med kloakarbejde, ligesom der efterfølgende skal reetableres en flisebelægning eller et bed, og du er dermed garanteret et flot og fuldkomment resultat.

Har du nogen spørgsmål?

Har du brug for en kompetent kloakmester til at håndtere dine opgaver?

kontakt os med det samme.

Vi sidder klar til at hjælpe dig videre med dit bygge- eller renoveringsprojekt.

Har du brug for en kloakmester?

Står du og mangler en kompetent kloakmester i Midtjylland, så hører vi gerne fra dig. Du kan ringe til os på 21757906 eller benytte kontaktformularen nedenfor